€ 2.100,= voor Het Ronald McDonald Huis!

De Casimirschool loopt voor Het Ronald McDonald Huis
Op woensdag 24 mei hebben alle kinderen van de Casimirschool een sponsorloop gehouden voor het Ronald McDonald Huis. In dit Huis logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het MMC Veldhoven. Hierover hebben vrijwilligers tijdens gastlessen op school verteld. Er zijn zelfs zes kinderen van school op bezoek geweest en hebben daarover uitgebreid verteld in hun groep. Vol enthousiasme en energie gingen de kinderen aan de slag voor het goede doel. Op woensdag 21 juni konden we de cheque aan het Ronald McDonald Huis uitreiken. Jeanne Kantelberg, een vrijwilligster van dat Huis, nam die cheque in ontvangst op school. In het bijzijn van alle kinderen en ouders werd het bedrag kenbaar gemaakt. In totaal hebben we maar liefst € 2.100,- bij elkaar gelopen. Een grandioos mooi bedrag! Jeanne was zelfs een beetje ontroerd. Ze bedankte alle kinderen en ze beloofde dat de cheque een mooi plaatsje krijgt in hun Huis. Vele ouders kunnen hier, mede dankzij dit geweldige bedrag, in de buurt van hun zieke kind verblijven.