Komt dat zien… Komt dat zien…

FEESTDAG JUBILEUM CASIMIRSCHOOl 50 JAAR
                                                                                                                                                      

Komt dat zien… Komt dat zien…

Donderdag 21 september Groot Circus in het park voor de school! U komt toch ook?

                                                                                                                                                   Op donderdag 21 september vieren we het 50-jarig bestaan van onze school samen met alle kinderen en jullie als ouders. Die dag zal volledig staan in het thema ‘Circus’.

In het park voor de school komt een heuse circustent te staan. De kinderen beginnen die dag met het kijken naar een optreden in de tent waarna ze zelf met de klas een circusact in gaan studeren. Om 15.00 uur geven we met de gehele school een voorstelling in de circustent waarbij U als ouders van harte uitgenodigd wordt om te komen kijken.

Aan het einde van de voorstelling maken we op een feestelijke wijze de nieuwe naam en logo van de school bekend, waarna we gezamenlijk zullen proosten. De wethouder van onderwijs, Hans v.d. Looy, zal samen met kinderen van de school de nieuwe naam onthullen.

Op deze Feestdag hoeven de kinderen geen eten en drinken mee te nemen. Dit wordt op deze dag geheel verzorgd door de school.

Vanaf maandag 18 september zullen de kinderen op school en u via onze Facebookpagina aanwijzingen krijgen over de nieuwe naam van onze school! Raadt u mee?