Casimir heet voortaan 'Basisschool aan 't Heike'

Wat hebben we genoten op onze feestdag. Voor één keer waren al onze leerlingen echte circusartiesten. Het was een dag waarop we hebben gelachen, geoefend, soms gevallen, heerlijk gegeten, nog meer geoefend en uiteindelijk een spetterend optreden hebben neergezet. Aan het einde van de voorstelling is door wethouder Hans v.d. Looy samen met de jongste en oudste leerling van onze school de nieuwe naam en logo van onze school onthuld. Vanaf nu heten we ‘basisschool aan ’t Heike’. Een naam die de prachtige plek van onze school onderschrijft. Ook in het logo hebben we hier aan gedacht: een bloem met steeds groter wordende bloemblaadjes symboliseert de groei die de kinderen op onze school doormaken tijdens hun loopbaan van groep 1 t/m groep 8.

Dank aan alle leerkrachten, Sander Balk van Circus Salto, de hulpouders, de kinderen en ons publiek. Samen hebben we er een geweldige dag van gemaakt!

In het Eindhovens Dagblad van vrijdag 22 september staat een mooi artikel over o.a. het jubileum en de naamswijziging van onze school: https://www.ed.nl/veldhoven/veldhovense-casimirschool-voortaan-basisschool-aan-enrsquo-t-heike~ab5ac46a/